Huis te koop

Richtprijs 129000€

4 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 20099000
Immoweb code : 20099000

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Commercieel huis met 4 slaapkamers te koop in LA HESTRE

Referentie van het bureau: v7170-343

*** VIRTUELE TOUR: https://envisite.net/vtour/fr/fv6pgo ***

Bedrijfshuis te koop in LA HESTRE, ideaal gelegen in het hart van de stad. Dit polyvalent gebouw omvat aan de voorzijde een commerciële ruimte van +/- 50m² met apart toilet, perfect voor kantoren of handelszaak. Aan de achterzijde vindt u een semi-uitgeruste keuken, een badkamer en een open woonkamer met een grote erker die uitkijkt op een prachtige tuin en een lichte en aangename leefruimte biedt.

Boven bedient een nachthal drie slaapkamers van +/- 11m², +/- 15m² en +/- 13m². Daarnaast is een deel van de zolder omgebouwd tot een extra slaapkamer van +/- 11m².

Sterke punten van dit gebouw zijn de centrale ligging, dubbele beglazing en centrale verwarming. Mis deze unieke kans niet om een ​​multifunctioneel pand op een toplocatie te verwerven. 

Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website www.immoproprio.be

Doe een bod vanaf € 129.000(onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren)

De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd

Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd

De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het best

Neem contact op